NOU ESPAI GASTRO HORTA A LA FIRA SANT MIQUEL

L'Associació de Productors de l'Horta de Lleida presenta una de les novetats de la 70a edició de la Fira de Sant Miquel. Els responsables de la Fira i la Junta de l'Associació van acordar crear l'Espai Gastro Horta, un nou format on els productors de proximitat de l'Horta lleidatana oferiran els seus productes en clau de degustació gastronòmica.

Aquest nou espai ubicat al pavelló obert nº 7 (antic pavelló dels animals) serà un recinte 100% Horta de Lleida amb 10 expositors de productes i una gran zona bar-terrassa on els visitants podran tastar i comprar les novetats fetes amb matèria primera i de proximitat. Es podrà degustar els sucs ecològics de Cal Garreta, el vi del Celler de Sanui, les dues varietats de sidra de Fruita Blanch, la cervesa artesana "pallaresa" de Granja Pifarré i els productes elaborats (croquetes, cookies de lavanda, truites, hamburgueses, tapes...) que proposarà la cuina de “El Galliner”.

L'espai disposarà d'un escenari on es realitzaran presentacions de productors i productores de l'Horta, una xerrada sobre els productes saludables de l'Horta a càrrec d'Antonieta Barahona, doctora i nutricionista; així com la presentació del Mapa de l'Horta Històrica en mans del seu il·lustrador, Juanjo Barco. També es podrà gaudir d'actuacions musicals en directe. Hi haurà un espai de terrassa bar on el dissabte i diumenge al migdia i a la tarda es podrà fer el vermut o "tardeo" amb el millor ambient degustant tapes elaborades amb productes de l'Horta. A més, el dissabte i diumenge a les 13h i les 18h es farà una demostració on es podrà veure en directe com es posaven en funcionament els antics i històrics tractors Lanz. També i com és tradicional, aquest espai Gastro Horta presentarà un palot a vessar de productes de proximitat amb fruita, sidra, melmelades, sucs, vi, cervesa artesana, productes de lavanda i molts altres valorats en més de 150€. I aquest es sortejarà amb participacions que repartiran els 10 expositors de l'Horta.

La proposta de l'Espai Gastro Horta ha sigut una iniciativa de l'Associació de Productors de l'Horta de Lleida que vol mostrar la qualitat dels productes de proximitat que es podran tastar en aquest espai gastronòmic creat pels mateixos productors i productores de l'Horta. Aquesta ambiciosa iniciativa també ha comptat amb el suport de la Marca Horta de la Paeria.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BASES PEL CONCURS DEL NOU LOGO DE L'ASSOCIACIÓ

SOM HORTA, SOM PROXIMITAT!

FESTA TASTA'NS I PRESENTACIÓ DEL NOU LOGOTIP