SOM HORTA, SOM PROXIMITAT!

El 2019 un grup de més de 20 productors i productores de proximitat de l'Horta de Lleida van associar-se per crear aliances i fer visibles els seus productes de qualitat. La primera presidenta va ser la pagesa de l'Horta Anna Aragonés.

L'Associació de Productors de l'Horta de Lleida es va crear amb la finalitat d'agrupar l'oferta agrària de l'Horta lleidatana vinculada a empreses familiars arrelades al territori. Els principals objectius de l'Associació de Productors són tres. La difusió dels diferents productes de proximitat que la pagesia i ramaderia de l'Horta de Lleida produeix al voltant de la ciutat de Lleida. També incentivar la innovació i la producció de proximitat a l'Horta de Lleida fent aliances amb diferents entitats i empreses. I per últim promocionar i comercialitzar productes relacionats amb l'Horta de Lleida per fer difusió del valor i qualitat de les seves produccions.

Per aquest motiu la nova presidència de l'Associació que serà liderada per Francesc Rosselló vol posar èmfasi en l'organització d'activitats comercials, culturals i agràries per donar a conèixer els productes de proximitat de l'Horta lleidatana. Rosselló és un emprenedor de l'Horta que va fundar l'empresa familiar Aromes de Can Rosselló. Els socis de l'entitat li han fet confiança per la seva trajectòria, experiència i capacitat organitzativa. Rosselló que va sortir elegit el passat 7 de maig per unanimitat ha expressat la confiança en l'Associació de Productors de l'Horta de Lleida com a entitat que pot liderar la promoció dels productes de proximitat de Lleida i, alhora, valorar la pagesia de l'Horta. La primera actuació proposada per Rosselló ha sigut ampliar la junta de l'Associació per implicar més associats en la creació d'espais de corresponsabilitat i crear l'àrea de la dona rural per buscar sinergies amb altres associacions.





Comentaris

  1. Una nova junta que te per endavant els objectius primordials d'intentar ser mes visibles al dia a dia dels nostres conciutadans i que els nostres productes tinguin cabuda a totes les taules , per poder garantir uns millors productes de qualitat

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

BASES PEL CONCURS DEL NOU LOGO DE L'ASSOCIACIÓ

FESTA TASTA'NS I PRESENTACIÓ DEL NOU LOGOTIP