TROBADA ENTRE L'ASSOCIACIÓ I LA PAERIA

El paer en cap, Fèlix Larrosa,  i la regidora d’Agenda urbana, Espai Agrari i Sostenibilitat, Begoña Iglesias, es van reunir el passat 30 de maig amb la nova junta de l'Associació per compartir projectes de futur. 

Entre totes les propostes, el president, Francesc Rosselló, va prioritzar la creació d'un conveni de col·laboració institucional pel proper any 2025. Aquest seria una bona eina per garantir la programació d'activitats gastronòmiques i culturals que possibilitarien la descoberta dels productes de proximitat de l'Horta de Lleida i dels seus productors i productores. Altres temes van ser l'organització d'un espai gastronòmic a la Fira de Sant Miquel o tenir més protagonisme en la gestió de la Marca Horta.

L’Associació, formada per una vintena de productors i productores de proximitat de l’Horta s’han associat per crear aliances i fer visibles els seus productes amb l’organització d’accions comercials, culturals i agràries. La difusió d’aquests productes es faran en actes com la Fira de Sant Miquel o altres activitats gastronòmiques.

El proper 29 de juny al vespre l'Associació estarà present a la Festa Tasta'ns que es farà a Granja Pifarré. En aquesta 4 productors de l'Horta oferiran degiustacions dels seus productes (vi del Celler de Sanui, sidra de Fruita Blanch, sucs ecològics de cal Garreta i truites amb ous de Codi 0. També cervesa artesana "pallaresa" i hamburguesa "Selecta de l'Horta" de Granja Pifarré.

L'Associació de Productors de l'Horta de Lleida també renovarà la seva imatge amb un concurs de logos obert a tota la ciutadania lleidatana. Podeu consultar bases en publicacions anteriors.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BASES PEL CONCURS DEL NOU LOGO DE L'ASSOCIACIÓ

SOM HORTA, SOM PROXIMITAT!

FESTA TASTA'NS I PRESENTACIÓ DEL NOU LOGOTIP