2a PONENT FRESC A L'HORTA DE LLEIDA


El dissabte 14 de setembre de les 19h a les 23h se celebrarà 2a "PONENT FRESC". El supermercat lleidatà Plusfresc, Granja Pifarré i l'Associació de Productors de l'Horta de Lleida proposen una tarda de degustacions, presentacions de productes de proximitats, sortejos i 2 concerts per gaudir al cor de l'Horta lleidatana.

La influencer lleidatana Marina Pérez serà la conductora de l'acte que obrirà portes a les 19h amb un berenar de proximitat per a tots els assistents que constarà d'embotits, formatges i fruita. Es faran entrevistes en directe a productors i productores de l'Horta que explicaran novetats relacionades amb els seus productes. També el Francesc Rosselló, president de l'Associació de Productors de l'Horta, explicarà la novetat de l'espai Gastro Horta en la Fira de Sant Miquel que se celebrarà a finals de setembre.

A les 20h Fede G. Mayer farà la primera actuació musical i a les 21h Valdivia & The Boo Band presentaran en exclusiva el seu nou senzill "Flota" i les seves noves cançons. Entre les actuacions es faran sortejos de 2 lots de productes de proximitat i una carabassa gegant de 10 kg per recordar l'inici del curs escolar.

Els participants de la 2a Ponent Fresc disposaran d'un ampli espai terrassa-bar on l'empresa lleidatana "El Galliner" oferirà sopar amb hamburgueses de carn Angus de Granja Pifarré "Selecta de l'Horta" i entrepans de truites variades de Codi 0. També hi haurà una zona de jocs rurals on petits i grans podran gaudir en aquest espai agrari demostrant les seves habilitats amb enginyosos jocs de fusta. Les entrades per participar tenen un preu de 9 € i es poden reservar des de la web www. granjapifarre.com.

La Ponent Fresc segueix el seu camí fent una segona edició amb la voluntat de formar part del calendari de setembre i de fer visibles els productes de proximitat de l'Horta de Lleida i de Ponent.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BASES PEL CONCURS DEL NOU LOGO DE L'ASSOCIACIÓ

SOM HORTA, SOM PROXIMITAT!

FESTA TASTA'NS I PRESENTACIÓ DEL NOU LOGOTIP