FESTA TASTA'NS I PRESENTACIÓ DEL NOU LOGOTIP

El dissabte 29 de juny al vespre l'Associació de Productors de l'Horta i Granja Pifarré van organitzar la Festa Tasta'ns. En aquest espai agrari es van presentar productes de proximitat de l'Horta lleidatana en un format festiu, cultural i gastronòmic. La vetllada es va desenvolupar amb cinc moments diferenciats. El primer presentant productes de proximitat i oferint degustacions a tots els visitants. També es va entrevistar en directe a diferents productors per descobrir curiositats i anècdotes en l’elaboració de propostes com la sidra de Fruita Blanch, els sucs de fruita ecològica de cal Garreta o la carn “Selecta de l’Horta” de l’amfitriona de l’acte, Granja Pifarré.

Després en el marc d’aquesta jornada l’Associació de Productors de l’Horta va presentar el seu nou logotip fruit d’un procés participatiu entre la ciutadania lleidatana. El president de l’Associació, Francesc Roselló, va lliurar un carretó de productes de proximitat al guanyador o guanyadora del nou logotip, el jove Hugo Soriano. Aquest va explicar la simbologia del seu logotip, la silueta d’una pera amb la Seu Vella a l’interior. El president de l’Associació va compartir que en la propera edició de la Fira de Sant Miquel el logotip lluirà al pavelló número 7 on presentaran un espai gastronòmic de l’Horta lleidatana.

La tercera part de l’acte va ser l'actuació musical del Pau de Ponts que amb la seva naturalitat va fer passar una bona estona a tots els participants. Cap a les 22h el servei de cuina de Codi 0 va oferir sopar a la fresca amb hamburguesa “Selecta de l’Horta” i truites fetes amb ous de la seva granja.

Per acabar el duet de versions “Surprise” va tancar l’acte musical i agrocultural amb una actuació dels millors èxits del pop-rock dels últims anys.

L’organització amb el suport del patrocinador Caixa Rural i l’Associació de Productors de l’Horta de Lleida van oferir sortejos de 3 lots de proximitat durant la jornada agrocultural. Tot plegat amb l’objectiu de donar a conèixer els productes de qualitat de l’Horta de Lleida en un format festiu i , alhora, divulgatiu.








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BASES PEL CONCURS DEL NOU LOGO DE L'ASSOCIACIÓ

SOM HORTA, SOM PROXIMITAT!