BASES PEL CONCURS DEL NOU LOGO DE L'ASSOCIACIÓ

Per tal de fomentar la participació ciutadana, l'Associació de Productors de l'Horta de Lleida convoca un concurs de dissenys del seu nou logotip institucional. En aquest concurs poden participar tots els lleidatans i lleidatanes.

Les bases són les següents:

1. Els originals es podran presentar-se fins al 24 de juny de 2024. Enviant un document pdf a: productorshortalleida@gmail.com

2. En el missatge del correu ha de constar el nom de l'autoria, la direcció i el contacte telefònic.

3. En el logotip original que presentin els concursants ha de figurar el nom de l'Associació de Productors de l'Horta de Lleida o el seu abreviatiu ProHorta.

4- Serà imprescindible que la imatge faci referència al món agrari i als productes de proximitat. També es valorarà la inclusió d’algun element identitari de Lleida.

5- El número de colors a utilitzar no ha d'excedir d'aquells que són propis a la reproducció quadricromàtica.

6. S'estableix un premi únic en format Lot XL “lo palot” de productes de proximitat de l'Horta. L’autoria cedeix els drets d’imatge i reproducció a l’Associació.

7. El jurat qualificador estarà format pels 12 representants de la Junta de Productors de l'Horta de Lleida.

8. El jurat qualificarà el dia 26 de juny. El veredicte del jurat serà inapel·lable i pot declarar desert el concurs.

9. El logotip guanyador serà presentat el dia 29 de juny a la Festa Tasta'ns on el president de l'Associació i els membres de la Junta el presentaran en societat. També es convidarà al guanyador o guanyadora per fer-li entrega del lot de productes públicament.

Lleida, a 7 de juny de 2024

El president,

Francesc Rosselló Ricart




Comentaris

  1. els productors de l'Horta de Lleida comencem fer activitats noves ,aquest concurs es per que la gent de Lleida se impliqui a reforçar els productes Km. 0, amb la participació dels Lleidatans/es farem una HORTA GRAN !!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

SOM HORTA, SOM PROXIMITAT!

FESTA TASTA'NS I PRESENTACIÓ DEL NOU LOGOTIP